Witam wszystkich!
Mam zapytanie odnośnie tego modelu nokii.
1sze dotyczy obudowy telefonu. Czy u Was też tak jest, że klapka z wyświetlaczem lekko ostaje od reszty obudowy (części z klawiaturą)? Chodzi mi jedynie o stronę z głośnikiem, po przeciwnej stronie klapka przylega idealnie, a z drugiej lekko odstaje. Dotyczy to w zasadzie jedynie górnego-lewego rogu.
2gie odnosi się do funkcji odtwarzania filmów. Jak odpalić film z napisami? Wersja oprogramowania najnowsza, tytuł napisów jest taki sam jak filmu, są w jednym folderze, oraz napisy są w formacie *.srt
Brak mi już pomysłu co z tym fantem zrobić.
Problemy z Nokią e7
Started by michalryzn, 08 cze 2011 17:15
1 reply to this topic
Napisano 08 czerwiec 2011 - 17:15
Napisano 08 wrzesień 2011 - 11:13
Co do pytania pierwszego to przynajmniej u mnie nic nigdzie nie odstaje. Bardzo ładnie przylega. Może skrzywienie slidera????? Hmmmm oddał bym to na gwarancje niech fachowcy z Noki na to zerkną
co do drugiego pytania szczerze mówiąc nie próbowałem jeszcze zawsze jakoś wolałem filmy z lektorem/dubbingiem
:D:D ale spróbuje jak jakiś film mi w ręce wpadnie. Jeśli nie na firmowym odtwarzaczu to może będzie konieczność doinstalowania jakiegoś
co do drugiego pytania szczerze mówiąc nie próbowałem jeszcze zawsze jakoś wolałem filmy z lektorem/dubbingiem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych