Skocz do zawartości

Nokia Mail na E72 to fikcja

• Nie możesz odpowiedzieć
2 replies to this topic

#1 olaf77

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 Postów

Napisano 20 maj 2011 - 19:53

NIe ma nic bardziej frustrujacego niz fakt ze ktos bieze od nas za cos pieniadze, nie dajc nic w zamian. No moze poza probelamami. Juz kolejny raz mam problem z E72 a ten aparat mam od roku. Za Chiny Ludowe nie moge zainstalowac skrzynki pocztowej na aparacie mimo, ze place w Orange 19 zl netto co miesiac. Orange wypina sie na mnie d...skiem, do Nokii nie sposob sie dodzwonic. Strona Nokii jest tak beznadziejna, ze ilosc wylanych obelg przekracza wszelkie normy. Nic nie moge zrobic ani z poziomu urzadzenia ani strony. Strona email.nokia.com dziala tylko wtedy kiedy jej sie zachce. A kiedy wejdzie sie na strony Nokii i chce sie zrobic konfiguracje telefonu przez nich to niestety nie mam takiej mozliwosci. Nie wiem kto pracuje w tej firmie, ale nie dziwie sie ze sprzedaja coraz mniej telefonow. Na pewno nastepny nie bedzie Nokia.

Forowicze - pliz help! Jak ustawic na telefonie dzialajaca skrzynke email - firmowe konto mam postawione na gmailu.
PS
CZy Wy tez macie problemy z kontaktem z Nokia i ze strona? Czy forum to jedyne miejsce gdzie mozna sie czegokolwiek dowiedziec?

#2 manfred

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 Postów

Napisano 20 listopad 2011 - 08:44

Witam serdecznie mam to samo za chiny ludowe nie jestem w stanie skonfigurować skrzynki na gmail. Mało tego mam dwa adresy na Onecie. Na jednym odbieram listy bez problemu natomiast drugi nie odbiera listów choć mam takie same ustawienia. Jakis koszmar ten telefon

#3 Kamil

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 Postów

Napisano 16 grudzień 2011 - 15:58

Ja swoją skonfigurowałem po prostu :http://ustaw.orange....?handsetid=1169 ---->konfiguracja Email i wszystko gra jak trzeba.

Pzdr Kamil

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych