Mi osobiście wydaje się on nieco za duży i nieporęczny, ale jak jest w praktyce? W końcu wygląd często myli, o czym sam przekonałem się już wielokrotnie w przypadku telefonów. Czy opłaca się go kupić?
Czy ktoś posiada ten telefon?
Started by adam, 28 mar 2011 08:38
4 replies to this topic
Napisano 28 marzec 2011 - 08:38
Napisano 04 kwiecień 2011 - 18:08
Wszystko OK, świetny telefon, ale cena strasznie odstrasza
Napisano 02 czerwiec 2011 - 13:22
Mam od 2 tygodni, wcześniej przez miesiąc N8. E7 jest super, choć N8 mial ze 2 funkcje, których tu nie ma.
klawiatura w E7 rewelka.
klawiatura w E7 rewelka.
Napisano 09 lipiec 2011 - 22:32
Przez dłuższy czas korzystałem z telefonu Nokia N8. Teraz przesiadłem się na E7 i jedyna wada jaką widzę to słabszy aparat. Wyświetlacz 4" wykonany w technologii Clear Black Display robi wrażenie. Jeżeli komuś nie zależy tylko i wyłącznie na zdjęciach to polecam ten smartfon z czystym sumieniem.
Napisano 08 wrzesień 2011 - 11:08
Telefon jest genialny!!!! Szczerze polecam mnie w ręce idealnie leży aparat fakt mógł by być lepszy ale za to wideo kręci extra. Klawka najwygodniejsza jakiej używałem dotychczas. Wyświetlacz rewelacja, idealne spasowanie obudowy, wydaje się być solidną konstrukcją, prędkość symbiana..... expres to już nie ten sam system co kiedyś szczególnie po aktualizacji do Anny. Precyzja i delikatność dotyku wyświetlacza zadziwia. Tak powinny pracować właśnie wyświetlacze dotykowe. Poza tym HDMI USB 3.0 go-to-go. Jak dla Mnie rewelacja. Co do ceny no cóż to wszystko musi kosztować. Polecam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych