Skocz do zawartości

Pytania odnośnie Nokii N8

• Nie możesz odpowiedzieć
7 replies to this topic

#1 Mastero102

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 Postów

Napisano 15 marzec 2011 - 23:32

Witam,
Mam pytanie dla posiadaczy Nokii N8. Jak na razie przymiarzam się do zmiany telefonu i chciałbym się ogólnie dowiedzieć jak telefon spisuje się w normalnym użytkowaniu, czyli czy się zawiesza, ile trzyma bateria oraz własne spostrzeżenia (plusy i minusy) ;)
Serdecznie dziękuje i pozdrawiam

#2 Gordon

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 39 Postów

Napisano 19 marzec 2011 - 20:05

Ja nie jestem użytkownikiem tej nokii,ale wiem,że swojego czasu były problemy z wieszaniem się tego modelu - wyszła jakaś wadliwa seria z wadliwym systemem zarządzania energią. Telefon potrafi się wyłączyć samoczynnie. Problemy były także z baterią. Ponoć była to mała partia telefonów,ale jeśli miałbyś coś kupować z allegro używanego to radziłbym uważać.

#3 Adaśko

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 Postów

Napisano 19 marzec 2011 - 21:04

Z tego co mi wiadomo,to i tak wszystkie te telefony można było wymienić(naprawić) za darmo więc raczej wszyscy już dawno to zrobili. Chociaż wiadomo - ostrożności nigdy za wiele.

#4 Stejba

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 Postów

Napisano 20 marzec 2011 - 00:47

No właśnie tak trochę poczytałem również tu i tam i swierdziłem, że chyba lepiej wybrać coś innego, lepszego, tylko co ? Macie jakieś propozycje ?

#5 Mastero102

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 Postów

Napisano 20 marzec 2011 - 18:22

Nokia N8 to jednak nie był mądry wybór po przeczytaniu opini :)
Teraz zastanawiam się nad jakimś modelem HTC bo są godne uwagi^^

#6 Gordon

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 39 Postów

Napisano 20 marzec 2011 - 20:21

HTC Desire HD robi na mnie cholerne wrażenie :) Kosztuje też trochę,ale myślę,że warto. A jak zależy Ci na trwałości telefonu to rzuć okiem na Motorolę Defy - na youtube są filmiki jak zatapiają ją w wodzie i nic się z nią nie dzieje. Ostatnio to właśnie ten telefon zrobił na mnie największe wrażenie.

#7 kuba92

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 Postów

Napisano 03 kwiecień 2011 - 17:24

Na pewno minusem Nokii N8 jest słaba bateria, brak płynności (przewijanie menu itp.) oraz Symbian, ale to może dlatego, że ja nie przepadam za tym systemem :P

#8 Przemeektt

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 Postów

Napisano 17 styczeń 2012 - 21:53

Witam mam nokię N8 i mam dwa pytanka co niej, otoż ma lampę błyskową jak wiecie można zrobić z niej latarke jest taka funkcja żeby świeciła i była czasem przydatna ? Drugie moje pytanie jak zrobić blokadę na telefonie przed cudzą ręką :) proszę o odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych