Skocz do zawartości

Błąd krytyczny - pomocy

2 replies to this topic

#1 olcia.k

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 Postów

Napisano 30 listopad 2011 - 10:45

Witam, posiadam E7 niecały miesiąc. Ustawiłam i dostosowałam do swoich potrzeb dwa ekrany główne. Po 2tyg. normalnego, bezproblemowego użytkowania pojawił się niepokojący problem. Po dłuższej bezczynności telefonu z kilkoma (niewielkimi) aplikacjami uruchomionymi w tle, chcę np. wejść na pocztę i nagle telefon się przywiesza, a za chwilę na ekranie pojawia się komunikat mniej więcej taki "Błąd krytyczny! Błąd podczas instalacji widżetu". Po tej informacji wszystkie ekrany główne są zresetowane i muszę je ustawić od nowa. Taką sytuację miałam już 3 razy i nie ukrywam, że mnie to mocno martwi. Dodam, że nie zaśmieciłam telefonu milionem aplikacji, zawsze staram się również na bieżąco zamykać te otwarte. Będę wdzięczna za pomoc.

#2 Timon

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 Postów

Napisano 30 listopad 2011 - 11:16

No no nie fajnie to brzmi ja mam już od lipca ten telefon i myślałem że nie ma on przede mną tajemnic a jednak okazało się że jeszcze czegoś nie znam.
Jaką masz wersje softu????? Wygląda to na nie właściwe zainstalowanie jakiegoś wigetu. obawiam się ze bez hard formatu się nie obejdzie, uprzedzając następne pytania: Nie nie tracimy przez to gwarancji :)
Pozdrawiam i zawsze chętnie odpowiem na pytania

#3 olcia.k

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 Postów

Napisano 30 listopad 2011 - 11:25

No to ja jestem całkowicie zielona, nie wiem jaki mam soft. Jak to sprawdzić? Hard format - ok, nie mam nic przeciwko. Tylko jak go zrobić? Może wygodniej i bez zaśmiecania będzie przez gg? Mój nr 3383305

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych