Skocz do zawartości

Nokia 500 czy może coś innego ?

• Nie możesz odpowiedzieć
No replies to this topic

#1 Damian_1

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 Postów

Napisano 27 listopad 2011 - 19:26

Witam mam problem, otóż dostałem fajną propozycję w t-mobile.
360 minut, darmowe sms-y do sieci, abonament 69zł i kilka (fajnych?) telefonów w ofercie.
Jestem raczej za nokiami więc od razu spytałem o nokie i zaproponowano mi kilka w niskiej cenie, najbardziej zainteresowała mnie nokia 500 i chciałbym wasze opinie na temat tego telefonu i porównanie z moim obecnym telefonem nokią c3-00.
Otóż mam można powiedzieć od 3 miesięcy nowy telefon nokie c3-00 ale skoro mam propozycje tej 500 to może ją wziąść ?
Może napisze czego oczekuje od telefonu i co mnie najbardziej denerwuje w obecnym telefonie.
Wkurza mnie to że łatwo się rysuje w nim obudowa (mówię teraz o c3), nie ma zbyt dużo fajnych funkcji, żadnego porządnego systemu.
Od nowego telefonu chciałbym wytrzymałości (czy 500 bardzo się rysuje ?), głośnego odtwarzacza muzyki (głośniejszego niż w c3), długiej żywotności baterii (c3 pod tym względem się sprawdza), chciałbym też dobry aparat bo w c3 się na nim troche zawiodłem ale chyba 500 bedzie miała dobry bo się dobrze zapowiada 5mpx, jakiegoś systemu, ale żeby chodził w miarę szybko i był bezawaryjny.
A może polecicie coś ciekawego w nie za wysokiej cenie pasującego do podanych cech ?
Miałem wcześniej kilka fajnych telefonów takich jak lg ku990i (miał świetny aparat), samsung avila (tragedia), nokia 5300 (nawet fajnie odtwarzał muzykę, fajny wygląd), nokie n73 (po za symbianem nic specjalnego), sony ericsson w595 (też nic specjalnego, nawet wydaje mi się że można go nazwać gorszą wersją 5300).

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych