witam serdecznie wszystkich userów mam ogromną prośbę dla tych którzy mogliby mi pomóc .....
chodzi o to że chciałem przenieść kontakty z pamięci telefonu na kartę sim ... i po przeniesieniu z kilku set kontaktów zostało mi nie całe 200 ....
i teraz moja gorąca prośba czy zna może ktoś metody lub miejsca gdzie można odzyskać te kontakty z mojego telefonu { mam nokie e 52 ....}
dziękuję i pozdrawiam
usunięte kontakty z pamięci telefonu nokia e 52
Started by roman000, 26 lis 2011 22:59
jak przywrócić kontakty
3 replies to this topic
Napisano 26 listopad 2011 - 22:59
Napisano 27 listopad 2011 - 18:53
nie ukrywam że jest to bardzo pilne ....
Napisano 27 listopad 2011 - 18:54
a mam jeszcze pytanie nr 2 : czy jak się przenosi kontakty z pam. tel. powiedzmy że jest ich 1000 a na karcie może być tylko 250 to co to te 750 przepada .... jeśli przepada to czy później można je jakoś odzyskać ,,,, ??
bardzo proszę o pomoc ...
bardzo proszę o pomoc ...
Napisano 02 grudzień 2011 - 11:51
jesli 2gim tel. jest nokia to po prostu zainstaluj ovi suite zrob backup i przerzuc na inny tel. Niestety karta sim miesci 250 lub 500 nr ponadto jak w telefonie masz w szczegolach kontaktu rozne informacje jak adres, adres email, notatki to te dane sie nie przeniosa ewentualnie pozostale dane zostana przekopiowane jako 2go kontakt.
Mozna tez zrobic kopie kontaktow na karte pamieci i jesli 2gi tel. ma slot na karte sprobowac z tej kopii przywrocic kontakty
Mozna tez zrobic kopie kontaktow na karte pamieci i jesli 2gi tel. ma slot na karte sprobowac z tej kopii przywrocic kontakty
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych