Cześć. Jaki telefon możecie polecić z czystym sercem? Poszukuję czegoś nowego, co pozwoliłoby w przyjemny sposób korzystać z telefonu,nie zacinałoby się, miało dużo aplikacji,dobry aparat i do tego z wytrzymałą baterią. Moja Nokia N900 zdecydowanie mi się nie spodobała - ten system Ma.. coś tam, coś tam wszystko psuje. Jaki telefon byście polecili? Cena nie gra większej roli - telefon biorę na firmę.
N900 do niczego - co w zamian za nią?
Started by Brudny Harry, 11 mar 2011 18:40
4 replies to this topic
Napisano 11 marzec 2011 - 18:40
Napisano 13 marzec 2011 - 13:25
N900 jest wcale w porządku. Nie mam jej ale fajną sprawą jest ten linuxowy system. Jak szukasz czegoś z wytrzymałą baterią to może E55
Aplikacji też będzie sporo,wykonanie dobre. Ciężko się do czegoś przyczepić. Albo zastanów się nad E7
Chociaż nie wiem,zbyt dużo jeszcze o niej,ale jako,że jest to najnowszy telefon,masz pewność,że nie będzie odstawał od dzisiejszych standardów.
Napisano 15 marzec 2011 - 23:39
Witam,
N900 może nie spełniać oczekiwań, więc może faktycznie, tak jak Pan up, coś z serii E. Nie koniecznie E7, ponieważ najnowsza, lecz właśnie E55. Jak dla mnie - świetny telefon. Miałem go kilka dni (pożyczony) i muszę przyznać, że spodobał mi się
Oryginalny design, wygodna klawiatura, dobra bateria. Wszystko na poziomie, ale bez przesady 
Pozdrawiam
N900 może nie spełniać oczekiwań, więc może faktycznie, tak jak Pan up, coś z serii E. Nie koniecznie E7, ponieważ najnowsza, lecz właśnie E55. Jak dla mnie - świetny telefon. Miałem go kilka dni (pożyczony) i muszę przyznać, że spodobał mi się
Pozdrawiam
Napisano 19 marzec 2011 - 12:20
E55 jest na prawdę fajna jeśli oczekujemy niezawodnego telefonu. Fajny design i świetna bateria. Do tego wszystko stoi na OS'ie więc chyba jest w nim wszystko czego można oczekiwać od dobrego telefonu.
Napisano 31 marzec 2011 - 20:33
Mój brat ma E55 od września 2010 r. Jest rewelacyjny. Każdy, kto wie czego potrzebuje i umie korzystać z takich zabawek, ten się ze mną zgodzi. Żadnego trzeszczenia w głośniku, GPS ok, WIFI ok. Pisanie SMS-ów bez problemu. Bateria przy dzwonieniu ok 40-60 minut dziennie od 5-7 dni. Najlepiej kupić i samemu się przekonać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych