Skocz do zawartości

N900 do niczego - co w zamian za nią?

• Nie możesz odpowiedzieć
4 replies to this topic

#1 Brudny Harry

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 Postów

Napisano 11 marzec 2011 - 18:40

Cześć. Jaki telefon możecie polecić z czystym sercem? Poszukuję czegoś nowego, co pozwoliłoby w przyjemny sposób korzystać z telefonu,nie zacinałoby się, miało dużo aplikacji,dobry aparat i do tego z wytrzymałą baterią. Moja Nokia N900 zdecydowanie mi się nie spodobała - ten system Ma.. coś tam, coś tam wszystko psuje. Jaki telefon byście polecili? Cena nie gra większej roli - telefon biorę na firmę.

#2 Razor3000

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 Postów

Napisano 13 marzec 2011 - 13:25

N900 jest wcale w porządku. Nie mam jej ale fajną sprawą jest ten linuxowy system. Jak szukasz czegoś z wytrzymałą baterią to może E55 ;) Aplikacji też będzie sporo,wykonanie dobre. Ciężko się do czegoś przyczepić. Albo zastanów się nad E7 :) Chociaż nie wiem,zbyt dużo jeszcze o niej,ale jako,że jest to najnowszy telefon,masz pewność,że nie będzie odstawał od dzisiejszych standardów.

#3 Mastero102

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 Postów

Napisano 15 marzec 2011 - 23:39

Witam,
N900 może nie spełniać oczekiwań, więc może faktycznie, tak jak Pan up, coś z serii E. Nie koniecznie E7, ponieważ najnowsza, lecz właśnie E55. Jak dla mnie - świetny telefon. Miałem go kilka dni (pożyczony) i muszę przyznać, że spodobał mi się ;) Oryginalny design, wygodna klawiatura, dobra bateria. Wszystko na poziomie, ale bez przesady ;)
Pozdrawiam

#4 Gordon

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 39 Postów

Napisano 19 marzec 2011 - 12:20

E55 jest na prawdę fajna jeśli oczekujemy niezawodnego telefonu. Fajny design i świetna bateria. Do tego wszystko stoi na OS'ie więc chyba jest w nim wszystko czego można oczekiwać od dobrego telefonu.

#5 widzewiak

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 Postów

Napisano 31 marzec 2011 - 20:33

Mój brat ma E55 od września 2010 r. Jest rewelacyjny. Każdy, kto wie czego potrzebuje i umie korzystać z takich zabawek, ten się ze mną zgodzi. Żadnego trzeszczenia w głośniku, GPS ok, WIFI ok. Pisanie SMS-ów bez problemu. Bateria przy dzwonieniu ok 40-60 minut dziennie od 5-7 dni. Najlepiej kupić i samemu się przekonać.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych