Problem ze sluchawkami
Started by Grzesiooo, 26 wrz 2011 10:23
2 replies to this topic
Napisano 26 wrzesień 2011 - 10:23
Witam. Mam pewien problem ktory dosyc dlugo mnie dreczy. Mianowicie sluchalem sobie muzyki i gdy wyciagnalem kabel sluchawek z telefonu to telefon jakby tego nie odczytal i dalej jest wyswietlona ikonka podlaczonego zestawu sluchawkowego. Gdy podlacze ponownie sluchawki wszystko jest wporzadku muzyka gra i wszystko dziala lecz gdy ich nie ma to nic nie slychac podczas rozmowy badz puszczania muzyki na glosniku. Probowalem kilkakrotnie podlaczyc i odlaczyc kabel, wylaczalem i wlaczalem komorke. Nie mam pojecia jak sobie z tym poradzic . Ktos ma jakis pomysl ?
Z gory dziekuje
Napisano 04 październik 2011 - 14:16
witam, ja mam podobny problem i szczerze nie mam pojęcia co zrobić. Problem jest bardzo irytujący i nie pozwala na normalne korzystanie z niego.
Zresetowalem telefon i nic to nie dało wiec wydaję mi się ze to nie jest raczej problem oprogramowania.... może to problem z gniazdem ?
jak ktoś coś wie proszę o pomoc:)
Zresetowalem telefon i nic to nie dało wiec wydaję mi się ze to nie jest raczej problem oprogramowania.... może to problem z gniazdem ?
jak ktoś coś wie proszę o pomoc:)
Napisano 30 listopad 2011 - 11:50
Witam. Hard format nie pomógł???
to nie dobrze ewidentnie wygląda to na problem techniczny jeśli w gnieździe nic nie zostało to jedyna droga do serwisu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych