Skocz do zawartości

Problem ze sluchawkami

• Nie możesz odpowiedzieć
2 replies to this topic

#1 Grzesiooo

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 Postów

Napisano 26 wrzesień 2011 - 10:23

Witam. Mam pewien problem ktory dosyc dlugo mnie dreczy. Mianowicie sluchalem sobie muzyki i gdy wyciagnalem kabel sluchawek z telefonu to telefon jakby tego nie odczytal i dalej jest wyswietlona ikonka podlaczonego zestawu sluchawkowego. Gdy podlacze ponownie sluchawki wszystko jest wporzadku muzyka gra i wszystko dziala lecz gdy ich nie ma to nic nie slychac podczas rozmowy badz puszczania muzyki na glosniku. Probowalem kilkakrotnie podlaczyc i odlaczyc kabel, wylaczalem i wlaczalem komorke. Nie mam pojecia jak sobie z tym poradzic . Ktos ma jakis pomysl ? :) Z gory dziekuje

#2 1tomecki1

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 Postów

Napisano 04 październik 2011 - 14:16

witam, ja mam podobny problem i szczerze nie mam pojęcia co zrobić. Problem jest bardzo irytujący i nie pozwala na normalne korzystanie z niego.

Zresetowalem telefon i nic to nie dało wiec wydaję mi się ze to nie jest raczej problem oprogramowania.... może to problem z gniazdem ?

jak ktoś coś wie proszę o pomoc:)

#3 Timon

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 Postów

Napisano 30 listopad 2011 - 11:50

Witam. Hard format nie pomógł??? :unsure: to nie dobrze ewidentnie wygląda to na problem techniczny jeśli w gnieździe nic nie zostało to jedyna droga do serwisu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych